Mısır’da halkın özgür iradesiyle seçilmiş Dr. Muhammed Mursi yönetimini kanlı bir darbe ile devirerek gayri meşru bir yönetim oluşturan darbeci Sisi düzeni, Mısır’da 9 Müslümanı daha idam etti.

Amerika, Siyonist İsrail ve Suud rejimlerinin himayesi altında Mısır halkının iradesini silah zoruyla kırmaya kalkan Sisi rejimi, uyduruk gerekçelerle tutukladıkları Müslümanları idam etme yoluna gidiyor. Kanlı Sisi rejimi son olarak, Mısır Cumhuriyet Savcısına yönelik gerçekleştirilen suikastın sorumluları oldukları gerekçesiyle tutuklayıp idam cezasına çarptırdığı 9 müslümanın Pazartesi günü idam edildiğini duyurdu.

Mısır darbe yargısı tarafından yapılan açıklamada, 2015 yılında Mısır Başsavcısı Hişam Bereket’in öldürülmesi davasından yargılanan Müslümanlardan 9 kişinin idam edildiğini, diğer sanıklardan 21 müslümana müebbet hapis cezası, 8 müslümana 15 yıl, 10 müslümana da 10’ar yıl hapis cezaları verildiğini duyurdu.

Böylelikle Mısır’ın yeni Firavunu darbeci Sisi rejimi, bir yandan binlerce Müslümanı haksız yere zindanlarda tutarken, diğer yandan da Müslüman kanı içmeye devam ediyor.

Bizler Kudüsder olarak, Mısır’daki bu firavun düzeninin zulüm ve cinayetlerini telin ederken, onurlu bir duruş sergileyen, haklı ve meşru mücadelesinden bir an olsun geri adım atmayan İhvan-ı Müslimin mensubu kardeşlerimizle dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz. İnanıyoruz ki, geçmişte Nemrud, Firavun ve Ebu Leheb düzenlerinin akibeti ne olduysa, bugünkü darbeci tağut Sisi rejiminin de akibeti aynı olacak, ilahi adaletin çelik yumruğu bu katil zorbaların başını ezecektir.